Workshops en cursussen

Ik geef verschillende workshops en trainingen. Staat jouw training er niet bij, neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie. Ik kan trainingen op maat aanbieden.

contact

Braingym

Brain Gym is een methode uit de Educatieve kinesiologie. Door te bewegen en bepaalde oefeningen te doen, verbetert de samenwerking tussen hoofd en lijf, links en rechts, voor en achter.

Touch for Health

Je lichaam heeft een natuurlijk zelfherstellende vermogen. Soms zijn er blokkades waardoor dit niet goed lukt. Touch for Health helpt je om via spiertesten de blokkade op te sporen. 

Braingym

De bewegingen uit Brain Gym helpen je om je beter te kunnen concentreren, te leren, te organiseren en te focussen. De balansen in Brain Gym zorgen dat de energie vrij kan stromen en je weer toegang krijgt tot je volledige potentieel. Wil jij zelf de regie en weten welke oefeningen of welke balans jou kan helpen bij je dagelijkse welbevinden, volg dan een van de trainingen.

Kies hieronder de training

Aanmelden kan via het formulier hiernaast.

Brain Gym 101

Brain Gym 1.01 is een 4-daagse cursus waarin je de 26 Brain Gym oefeningen leert. En je maakt kennis met de procedures om een balans te geven (aan jezelf of aan iemand anders).

Datum: 15, 22 en 29 juni en 6 juli 2024
Kosten: 500 euro incl materiaal en lunch
Locatie: Rotterdam

Brain Gym 104

In de Brain Gym 1.04 cursus leer je de 26 oefeningen die je helpen bij je dagelijkse werkzaamheden, school- of studiewerk. De cursus bestaat uit 2 dagen (of 4 x een halve dag), locatie omgeving Rotterdam.

Datum: 1 en 8 juni 2024
Kosten: 250 euro
Locatie: Rotterdam of omgeving

Touch for Health

Touch for Health vormt de basis van de kinesiologie. Je leert spiertesten en diverse manieren om iemand weer in balans te krijgen. Met behulp van de spiertest ga je op zoek naar blokkades in de energiebanen. Je leert verschillende technieken om de gevonden blokkades te verhelpen en het zelfgenezend vermogen te activeren.

Kies hieronder de training

Aanmelden kan via het formulier hiernaast.

Touch for Health 1

Touch for Health 1 is een 3 daagse cursus waarin je de basis van spiertesten leert. Aanbod komen o.a. een 14 spieren balans, meridianenleer, eenvoudige pijnvermindering, balanceren op een doel. Wil jij ontdekken hoe jij meer in contact kan komen met je lijf en (nog) beter voor jezelf kan zorgen, dan is Touch for Health 1 een hele fijne eerste cursus.

Datum: 20 januari, 3 en 10 februari 2024
Kosten: 350 euro
Locatie: Rotterdam

Touch for Health 2

Naast veertien nieuwe spiertesten staan in deze cursus de ‘Vijf Elementen’ centraal (vanuit de theorie van de acupunctuur) met de bijbehorende emoties waarmee je leert werken. Na afloop van de cursus ben je in staat om iemand een uitgebreidere balans te geven met inzicht in emotionele achtergronden.

Datum: 16 maart, 6 en 20 april 2024
Kosten: 365 euro, materiaal incl
Locatie: Rotterdam

Touch for Health 3

Naast veertien nieuwe spiertesten staat het protocol reactieve spieren* centraal in relatie tot fysieke pijnklachten. Na afloop van de cursus kun je iemand ook bij fysieke problemen in balans brengen door te werken met het protocol van de reactieve spieren. Daarnaast is er aandacht voor verdieping van het werken met de 5 elementen m.b.v. kleuren en voeding.

Datum: nog te plannen

 

Touch for Health 4

Deze cursus is een verdieping van alle materiaal en leerstof uit Touch for Health 1, 2 en 3. Na afloop van de cursus kun je iemand een uitgebreide balans geven met uiteenlopende technieken inclusief het testen van voeding.

Datum: nog te plannen