Cursussen en Workshops

Wil je kennismaken met kinesiologie of je kennis vergroten van een van de technieken? Ik geef verschillende trainingen en workshops. Heb je een specifieke vraag of wens of komt de datum je niet uit, neem dan gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

contact

Brain Gym ®

Brain Gym® is een methode uit de Educatieve kinesiologie. Door te bewegen en bepaalde oefeningen te doen, verbetert de samenwerking tussen hoofd en lijf, links en rechts, voor en achter. 

Touch for Health

Je lichaam heeft een natuurlijk zelfherstellende vermogen. Soms zijn er blokkades waardoor dit niet goed lukt. Touch for Health helpt je om via spiertesten de blokkade op te sporen. 

Workshops

Ben jij nieuwsgierig wat kinesiologie voor jou kan betekenen? Of heb je behoefte aan een aantal tips die jou elke dag positieve energie garanderen? In de workshops ervaar je hoe je jezelf met een paar oefeningen in balans kunt brengen, waardoor jij je prettiger en energieker voelt.

Workshops

In een dagdeel leer ik je een aantal oefeningen en technieken die je vervolgens thuis eenvoudig kunt toepassen. De workshops hebben elk een eigen aandachtspunt. Staat jouw thema er niet bij? Neem dan gerust contact op. Wie weet is het inspiratie voor een nieuwe workshop of ik maak een programma voor jou.

Kies hieronder de workshop

Aanmelden kan via het formulier hiernaast.

Energizers to Relax

Een workshop waarin de kracht van positieve energie en het verminderen van stress centraal staan. Je maakt kennis met een aantal technieken, uit de kinesiologie, die positieve kracht stimuleren. Als jij de positieve energie door je lijf voelt stromen, ben je minder vatbaar voor stress. Daarnaast leer je een aantal oefeningen die je uit een acuut stress gevoel halen, waardoor je weer kunt nadenken, handelen en focussen.

Datum: 7 september in Rotterdam
Tijd: 10.30 – 12.00
Kosten: 35 euro

 

Presenteren, met gemak.

Vind jij het geven van een presentatie uitdagend? Zie je op tegen spreken voor een groep mensen? In deze praktische workshop leer je enkele oefeningen uit Brain Gym®. Die helpen je om meer geaard te zijn. En geven je meer zelfvertrouwen. Daarnaast doen we oefeningen die je helpen met jouw zelfexpressie.

Datum: 5 oktober 2024
Tijd: 10.30 – 12.15
Locatie: Rotterdam
Kosten: 35 euro

FOCUS

In deze workshop gaan we er voor zorgen dat je gefocust bent. Soms lukt het je niet om je te concentreren. Je wil van alles doen, en tegelijkertijd kom je niet tot actie. Ik leer je een aantal oefeningen uit Brain Gym®, waardoor je energiesysteem aangaat. Zodat jij alert bent en je kunt organiseren en focussen. De oefeningen zijn leuk om te doen en na de workshop kun je ze met gemak toepassen in je dagelijkse leven.

Datum: 7 december 2024 / Tijd: 10.30 – 12.15 / Locatie: Rotterdam Schiebroek / Prijs: 35 euro

 

 

 

Aanmelden

  Brain Gym®

  De bewegingen uit Brain Gym® helpen je om je beter te kunnen concentreren, te leren, te organiseren en te focussen. De balansen in Brain Gym® zorgen dat de energie vrij kan stromen en je weer toegang krijgt tot je volledige potentieel. Wil jij zelf de regie en weten welke oefeningen of welke balans jou kan helpen bij je dagelijkse welbevinden, volg dan een van de trainingen.

  Kies hieronder de training

  Aanmelden kan via het formulier hiernaast.

  Brain Gym 101

  Brain Gym 1.01 is een 4-daagse cursus waarin je de 26 Brain Gym oefeningen leert. En je maakt kennis met de procedures om een balans te geven (aan jezelf of aan iemand anders).

  Datum: voorjaar 2025
  Locatie: Rotterdam (of omgeving)
  Kosten: 500 euro, inclusief materiaal

  Brain Gym 104

  In de Brain Gym 1.04 cursus leer je de 26 oefeningen die je helpen bij je dagelijkse werkzaamheden, school- of studiewerk. De cursus bestaat uit 2 dagen (of 4 x een halve dag), locatie omgeving Rotterdam. Heb je interesse stuur me een mail of gebruik het contact formulier, ik kijk graag naar een passende datum.

  Datum: 25 augustus en 1 september 2024 (of in overleg)
  Locatie: Rotterdam
  Kosten: 250 euro

  Aanmelden

   Touch for Health

   Touch for Health vormt de basis van de kinesiologie. Je leert spiertesten en diverse manieren om jezelf of iemand anders  weer in balans te krijgen. Met behulp van de spiertest ga je op zoek naar blokkades in de energiebanen. Je leert verschillende technieken om de gevonden blokkades te verhelpen en het zelfgenezend vermogen te activeren.

   Kies hieronder de training

   Aanmelden kan via het formulier hiernaast.

   Touch for Health 1

   Touch for Health 1 is een 3 daagse cursus waarin je de basis van spiertesten leert. Aanbod komen o.a. een 14 spieren balans, meridianenleer, eenvoudige pijnvermindering, balanceren op een doel. Wil jij ontdekken hoe jij meer in contact kan komen met je lijf en (nog) beter voor jezelf kan zorgen, dan is Touch for Health 1 een hele fijne eerste cursus.

   Datum: 14 en 28 september, 12 oktober 2024
   Locatie: OpleidingscentrumEspavo, Zwijndrecht
   Kosten: 365 euro, incl lunch. Manual desgewenst te bestellen

    

   Touch for Health 2

   Naast veertien nieuwe spiertesten staan in deze cursus de ‘Vijf Elementen’ centraal (vanuit de theorie van de acupunctuur) met de bijbehorende emoties waarmee je leert werken. Na afloop van de cursus ben je in staat om iemand een uitgebreidere balans te geven met inzicht in emotionele achtergronden.

   Datum:  16, 30 november en 14 december 2024
   Kosten: 365 euro incl lunch
   Locatie: Zwijndrecht

   Touch for Health 3

   Naast veertien nieuwe spiertesten staat het protocol reactieve spieren* centraal in relatie tot fysieke pijnklachten. Na afloop van de cursus kun je iemand ook bij fysieke problemen in balans brengen door te werken met het protocol van de reactieve spieren. Daarnaast is er aandacht voor verdieping van het werken met de 5 elementen m.b.v. kleuren en voeding.

   Datum: voorjaar 2025, exacte dagen nog te bepalen. Neem gerust even contact met me op, dan overleggen we samen voor passende data.

    

   Touch for Health 4

   Deze cursus is een verdieping van alle materiaal en leerstof uit Touch for Health 1, 2 en 3. Na afloop van de cursus kun je iemand een uitgebreide balans geven met uiteenlopende technieken inclusief het testen van voeding.

   Datum: voorjaar 2025, exacte datum volgt. Bij interesse neem gerust even contact met mij op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

   Aanmelden