ZIJN ZOALS JIJ BENT

 

“Ik ben langs Mir geweest omdat ik weinig vertrouwen had tijdens mijn autorijlessen. Ik wist eerlijk gezegd niet goed wat ik kon verwachten, maar eigenlijk ging alles vanzelf. Het was een hele speciale en bijzondere gebeurtenis. Toen we klaar waren voelde ik mij heel erg opgelucht en viel er veel stress van mijn schouders af. Drie dagen voor mijn rijexamen ben ik nog een keer langs geweest voor nog een extra zelfvertrouwen boost. En ja hoor… in een keer geslaagd! Het was heel erg mooi om stress om te zetten naar iets enthousiast. En om eigenlijk alles een beetje een plekje te geven.”

 

“Telkens als ik bij Mirjam ben, verbaas ik me erover hoe snel zij, met telkens weer andere technieken, tot de kern van mijn “pijnpunt” komt en waar ik aan mag werken. Ik ben er ook van overtuigd dat klachten niet verdwijnen door het symptoom te bestrijden, maar alleen door de echte oorzaak te achterhalen en dat kan alleen door naar het totaalplaatje te kijken. Met kinesiologie wordt er naar jou als geheel gekeken en dat lijkt mij ook de enige methode om te werken aan een duurzame verbetering van je klacht. Daarbij komt ook nog eens dat Mirjam zeer professioneel werkt en dat ik me tijdens de behandeling volledig op m’n gemak voel.”

” Ik ben bij Mirjam terecht gekomen omdat ik last had van mijn rug. Na verschillende sessies en technieken( want Mirjam is veelzijdig ) heb ik er geen last meer van. Onlangs was ik voor iets anders bij haar en toen heeft zij mij op weg geholpen door een techniek te benoemen die zij nog niet beheerst. Daarmee heeft ze laten zien dat zij niet ten koste van de cliënt alles in eigen hand wil houden. Ik heb het volste vertrouwen in Mirjam.”

 

“Mirjam heeft mij geholpen eindelijk weer de rust en balans in mezelf te vinden. Ze weet precies wat ze doet en slaagt er elke keer weer in om nog een laag dieper te gaan en mij er op attent te maken dat er nog een hoop is wat opgelost wil worden. Zij helpt mij beter naar mijn lichaam te leren luisteren en te onderhouden. Ik gun iedereen zo een Mirjam 😉 “