BEWUST - ZIJN

Met elkaar leven we op deze aarde. Meestal is het prachtig, soms is het uitdagend. Ik geloof dat we met elkaar in een liefdevolle wereld kunnen leven om samen gelukkig en in verbinding te zijn. Ik beschouw het als mijn missie om anderen hierbij tot steun te zijn en te begeleiden.

Enthousiast geworden door mijn eigen ervaringen met kinesiologie, begon ik aan de opleiding (basisjaar bij Merel Slotboom, Topki vervolg bij Carin Jansen, Espavo Opleidingsinstituut) om in eerste instantie de technieken bij mezelf toe te kunnen passen en tegelijkertijd dacht ik hoe mooi het zou zijn als ik ook andere mensen hiermee kan helpen.

 

Jaren heb ik met veel plezier in de culturele sector gewerkt. Ook daar vond ik het belangrijk om ervoor te zorgen dat mensen zich welkom voelden, dat mensen zich gezien en waardevol voelden.

In mijn praktijk heb ik de kans om dit op een nog persoonlijkere en directe manier te doen. Ik begeleid je en coach je op jouw pad en levensweg naar meer Bewust Zijn, zodat jij je prettiger én gezond en energiek voelt.

Naast de een op een consulten vind ik het ontzettend leuk om mijn kennis over te dragen. Wil je zelf aan de slag met kinesiologie, dan kun je een training Touch for Health of Brain Gym bij mij volgen. Wil je eerst ontdekken wat kinesiologie voor jou kan doen, dan is een workshop een leuke en laagdrempelige optie.

Jij bent van harte welkom in mijn praktijk: HeeeL